Etalage en displays

Displays

Er zijn verschillende soorten display die gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Maar een display, waar gebruik je die voor? Heeft het enkel promotionele waarde, zoals een Ben&Jerry's display op straat, of moet er daadwerkelijk iets uit verkocht of meegenomen worden? De klant ziet de display idealiter als eerste bij binnenkomst of in de etalage en wordt als het ware 'naar binnen getrokken'. 


Topstuk

Een topstuk in de etalage of display zetten is een slimme zet. Zo laat je zien wat je hebt en voelen klanten dat er méér is. Een zuigende werking dus. Een display zelf heeft ook grote promotionele waarde op andere plekken: kartonnen displays kunnen door grafisch vormgevers en ontwerpers voorzien worden van uw logo en bedrijfsnaam. Een grote kartonnen display van 2 meter hoog met verschillende niveaus is een mogelijkheid. Maar u kunt ook kiezen voor een klein doosje waar een product zijn plek heeft. In ieder geval: een display kan qua maat van klein naar groot variëren. 


Meenemen

Een display kan klanten verleiden om wat mee naar huis te nemen: een flyer of een klein product. Zo komt het bij hen thuis terecht en zien wellicht andere mensen het ook. De opmaak van de display is hierbij van groot belang, zet er bijvoorbeeld op: gratis meenemen (plus wat ze precies meenemen). Producten met samples zijn ook interessant en kun je, mits ze licht van gewicht zijn, overal neerzetten. Het is een idee om een display neer te zetten bij een andere winkel, zodat ook klanten van die winkel de display zien en het klantenbereik dramatisch toeneemt. Waar koop je displays dan? Standaard displays, die zijn op veel plekken te vinden. Displays kopen met een eigen ontwerp kan bij grafisch vormgevers.  


Displays kopen

Een paar ideeën: een display voor een pak, een display voor een bepaalt voedingsproduct met uitleg (idealiter wat kleiner om de boodschap goed over te laten brengen, met het product centraal en leuke uitleg ernaast), een uitschuifdisplay zodat de klant wat doet en geïnteresseerde wordt en 'weggeef' displays, puur voor de promotie. De standaard displays zullen goedkoper zijn dan de displays die helemaal nieuw ontworpen moeten worden. Wel kun je ook op standaard displays net als bij zelfontworpen displays een eigen logo en bedrijfsnaam zetten. Denk naast grootte, kleur en ontwerp ook aan de dikte van het karton. Een origineel etalagebord dat daarnaast goed op afstand wordt gezien trekt meer klanten en maakt de winkel duidelijk en aantrekkelijk.

Kijk voor onder meer sieraden en bijouterie displays op Trade Bazaar.

Over ons

Online winkelen en real-time shoppen

Hallo, ik ben Lena. Ik moet toegeven: mijn grootste hobby is shoppen. Ik koop niet altijd iets als ik een dagje ga shoppen. Het rondneuzen en ideeën opdoen is voor mij ook al een groot plezier. Daarom dat ik online winkelen ook zo leuk vind. Vanuit mijn luie zetel kan ik heel wat webshops bezoeken om daarna mijn keuze te maken. Vandaar dat ik deze blog heb opgestart. Welke webwinkels vinden jullie leuk? Waar zijn er koopjes te doen? Het mag hier gaan over om het even wat. Net als je in de stad allerlei winkels vindt, is mijn website er om online winkelen uitgebreid te bespreken. Veel leesgenot gewenst!

Zoeken

Archief

Recente artikelen

15 februari 2018
Weet je nog dat er door de modehuizen en tijdschriften werd voorgeschreven wat wij moesten dragen? Welke broeken in de mode waren, en welke kleur ze m

18 mei 2017
Op kraamvisite Voor kersverse ouders is er met de geboorte van hun baby een nieuwe fase aangebroken. Een drukke en spannende tijd ligt in het verschie

18 mei 2017
Displays Er zijn verschillende soorten display die gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Maar een display, waar gebruik je die voor? Heeft het