Unieke kraamcadeaus

Op kraamvisite

Voor kersverse ouders is er met de geboorte van hun baby een nieuwe fase aangebroken. Een drukke en spannende tijd ligt in het verschiet, iedereen wilt de baby bewonderen. Bij kraamvisite horen kraamcadeaus. Het leukste is als het cadeau een origineel en uniek geschenk is, waar de baby in mee kan groeien, of waar hij of zij later mee kan spelen. U wilt niet met hetzelfde cadeau als iemand anders komen, en met een persoonlijk kraamcadeau is de kans niet heel groot dat er twee cadeaus hetzelfde zijn. Iedereen wilt een kraamcadeau geven waar zorg en aandacht is besteed. Het is niet leuk als de ontvangers helemaal niet zo blij zijn met het cadeau en u het van hun gezichten kunt aflezen. Hoe u de leukste, liefste en origineelste kraamcadeau kan vinden, leest u verder in dit artikel.


Leukste kraamcadeau tips

Ouders waarderen het enorm als er een persoonlijk kraamcadeau voor de baby is gemaakt of gekocht. Het hoeft helemaal niet duur te zijn om iets te geven wat uit het hart komt. Kijk naar de babykamer en stel uw cadeau af aan de kleuren of meubels van de kamer. Als u een beetje creatief bent, maak een mooi schilderijtje voor aan de muur van de babykamer. Een mooi, persoonlijk gedicht of een prachtige zelfgemaakte tekening erin, en uw unieke cadeau hangt voorlopig wel in de babykamer. Cadeaus met de naam van de baby erop zijn heel leuk en tevens persoonlijk om te geven. Bovendien makkelijk online te bestellen. Voorbeelden zijn: t-shirts en sieraden met naam, bekers en geboortetegels. Een leuke tip is om wat aan de kersverse mama te geven, denk hierbij aan een verwen bon voor een high-tea of een verzorgende lotion. Wilt u iets minder persoonlijks, maar toch meedenken aan wat de kosten voor luiers zijn? Een zelfgemaakte luiertaart is een welkome kraamcadeau, wat iedere ouder kan waarderen! Wilt u een herinneringscadeau geven? Denk dan aan een fotoalbum, een babydagboek eerste jaren of een lieve foto van de zwangere moeder in een mooie fotolijstje.


Kraamcadeaus die wel kunnen, maar liever niet

Een cadeaubon is een goede keuze, als u het echt niet weet. Het is niet zo origineel, maar ouders vinden het fijn als ze zelf wat uit kunnen zoeken waar ze wat aan hebben. Koop liever geen kleertjes maat 50, baby's groeien ontzettend snel en voor u het weet is het misschien maar 1 of 2 X gedragen. Ouders hebben deze maat natuurlijk zelf allang in de babykast staan. Schoentjes zijn schattig om te geven, maar een baby heeft het echt niet nodig. Koop liever een schoenmaatje groter, wanneer ze bijna 1 jaar zijn. Knuffels zijn leuk, maar ouders krijgen veel knuffels als kraamcadeau. 

Kijk voor de leukste kraamcadeau's op Kraamcadeau Online

Over ons

Online winkelen en real-time shoppen

Hallo, ik ben Lena. Ik moet toegeven: mijn grootste hobby is shoppen. Ik koop niet altijd iets als ik een dagje ga shoppen. Het rondneuzen en ideeën opdoen is voor mij ook al een groot plezier. Daarom dat ik online winkelen ook zo leuk vind. Vanuit mijn luie zetel kan ik heel wat webshops bezoeken om daarna mijn keuze te maken. Vandaar dat ik deze blog heb opgestart. Welke webwinkels vinden jullie leuk? Waar zijn er koopjes te doen? Het mag hier gaan over om het even wat. Net als je in de stad allerlei winkels vindt, is mijn website er om online winkelen uitgebreid te bespreken. Veel leesgenot gewenst!

Zoeken

Archief

Recente artikelen

15 februari 2018
Weet je nog dat er door de modehuizen en tijdschriften werd voorgeschreven wat wij moesten dragen? Welke broeken in de mode waren, en welke kleur ze m

18 mei 2017
Op kraamvisite Voor kersverse ouders is er met de geboorte van hun baby een nieuwe fase aangebroken. Een drukke en spannende tijd ligt in het verschie

18 mei 2017
Displays Er zijn verschillende soorten display die gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Maar een display, waar gebruik je die voor? Heeft het