Expresso, de broek als statement

Weet je nog dat er door de modehuizen en tijdschriften werd voorgeschreven wat wij moesten dragen? Welke broeken in de mode waren, en welke kleur ze moesten hebben? Gelukkig bepaal je nu helemaal zelf wat je draagt. De verplichting is er min of meer vanaf en in plaats daarvan is er nu keuze te over. Wat iedereen altijd aanspreekt is tijdloos: speelsheid, vrouwelijkheid, kwaliteit en comfort.


Met je Expresso broek toon je wie jij bent

Waar voorheen de broek voor vrouwen altijd ondergeschikt was aan jurken en rokken, is dat vandaag de dag precies omgekeerd. Er is een uitgebreide keuze aan vrouwenbroeken en veel broeken lijken speciaal gemaakt voor meerdere gelegenheden. Na je werk even shoppen en in dezelfde broek schitteren op een receptie? Of lekker relaxed een hapje eten in je Expresso broek? Gecombineerd met een van de fleurige colbertjes of accessoires komt je Expresso broek zelfs nog beter tot zijn recht.


Vrouwen weten wat vrouwen willen

De vrouw van tegenwoordig heeft haar eigen smaak. De oprichtster en ruim 70% van alle medewerkers van Expresso zijn, hoe kan het ook anders, vrouwen. Aan de ruime collectie, die vier keer per jaar uit gebracht wordt, merk je dat ook gelijk. Welk seizoen ook je voorkeur heeft, er is wel een broek te vinden die lekker zit, mooi staat, lang meegaat en ook nog eens betaalbaar is voor de meeste portemonnees.   Zelf droeg ik voorheen jurken, omdat alleen jurken mij pasten smaak waren. Echter nu ben ik toch wel helemaal om. Voor mij persoonlijk, is ook het uitzoeken van een nieuwe broek een kick. Trouwens, als ik geen zin heb om de deur uit te gaan dan shop ik gewoon online. Net zo gemakkelijk en ik blijf op die manier goed op de hoogte van de nieuwste collectie.


De ultieme broek, bestaat die?

Het antwoord op deze vraag is ja! Het mag even zoeken zijn maar zodra je er een vindt (en dat zul je gezien de vele keus) die als gegoten zit en waarin jouw figuur tot zijn recht komt dan kan je je gelukt niet op. Ontwerpers weten dat ook en combineren dus comfort, model en materiaal zo optimaal mogelijk. Allerlei aspecten die ook terug te vinden zijn in de karakteristieke Expresso broek en die mag er zijn!  Mijn persoonlijke lievelingsbroek heeft een klassiek model met een moderne twist. Ik koos voor zwart omdat het mooi afkleed en de stof is licht elastisch. Ik voel mij er lekker in en draag haar vaak. Ja, ik zeg haar, want mijn lievelingsbroek is een echte zij. Toeval bestaan niet zeggen ze toch? Mijn ultieme broek en ik hebben elkaar gevonden.

Over ons

Online winkelen en real-time shoppen

Hallo, ik ben Lena. Ik moet toegeven: mijn grootste hobby is shoppen. Ik koop niet altijd iets als ik een dagje ga shoppen. Het rondneuzen en ideeën opdoen is voor mij ook al een groot plezier. Daarom dat ik online winkelen ook zo leuk vind. Vanuit mijn luie zetel kan ik heel wat webshops bezoeken om daarna mijn keuze te maken. Vandaar dat ik deze blog heb opgestart. Welke webwinkels vinden jullie leuk? Waar zijn er koopjes te doen? Het mag hier gaan over om het even wat. Net als je in de stad allerlei winkels vindt, is mijn website er om online winkelen uitgebreid te bespreken. Veel leesgenot gewenst!

Zoeken

Archief

Recente artikelen

15 februari 2018
Weet je nog dat er door de modehuizen en tijdschriften werd voorgeschreven wat wij moesten dragen? Welke broeken in de mode waren, en welke kleur ze m

18 mei 2017
Op kraamvisite Voor kersverse ouders is er met de geboorte van hun baby een nieuwe fase aangebroken. Een drukke en spannende tijd ligt in het verschie

18 mei 2017
Displays Er zijn verschillende soorten display die gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Maar een display, waar gebruik je die voor? Heeft het